Surm võõrutusravil

Vaid 2013. aastal lahkus meie hulgast näitlejanna Lisa Robin Kelly, kes mängis kuulsas telesarjas ühe peategelase Ericu lehtsabast õde Laurie't. Naist kimbutas juba võtete ajal suur alkoholisõltuvus, mille tõttu ta aastad hiljem võõrutuskliinikusse viidi. 43-aastane naine oli viibinud asutuses vaid kaks päeva, kui tema surnukeha leiti.

Vägistamissüüdistused

Sarjas Steven Hyde'i mänginud Danny Mastersoni kohta ilmnesid 2017. aastal välja mitmed vägistamissüüdistused, mis olid tema vastu tehtud sel ajal, kui ta seriaalis mängis. Kuigi toona otsustasid võimud, et süüdistustel pole alust, lõpetati Dannyga kaks aastat tagasi erinevad lepingud.

Liiga noor, et töötada

Praeguseks suureks filmistaariks tõusnud Mila Kunis oli 20 aastat tagasi veel täiesti tundmatu nägu... sest ta oli alles 14-aastane. Tegelikult poleks perega Ameerikasse kolinud ukrainlanna üldse sarjas töötada tohtinud, kuid Mila suureks unistuseks oli näidelda ja seetõttu valetas ta ka oma vanuse kohta. Ka naise esimene suudlus leidis aset kaamerate ees enda tulevase abikaasa Ashton Kutcheriga, kes mängis sarjas Kelsot.

Hollywoodi südametemurdja

Kuigi lõbusat välistudengit Fezi mänginud Wilmer Valderama säras "Kuumades 70ndates", siis tema karjäär pärast menusarja lõppu nii hästi käima ei läinud. Nimelt sai mees endale külge reputatsiooni nagu ta oleks kõikide noorte neidude poiss-sõber. Valderama läks lausa kuulsasse Howard Sterni jutusaatesse ja rääkis avalikult kui head on tema voodivallutused olnud magamistubades. Nende neidude hulka kuulusid filmistaarid nagu Jennifer Love-Hewitt ja Mandy Moore ning laulja Ashlee Simpson.

Narkootikumide pärast vangi

Üks meeldejäävamaid tegelasi sarjas oli kogu gängist mitukümmend aastat vanem olnud Leo, kes oli pidevalt pilves ja keda mängis Tommy Chong. Tegelikuses ei erinenud näitleja oma tegelaskujust mitte grammigi, sest 2003. aastal pidi ta kanepi pärast lausa üheksa kuud trellide taga veetma.