"Kuuuurija" ootamatu üleostmisega sai Kanal 2 enda programmi kaks uuriva suunaga telemagasini. Nii "Kuuuurija" kui ka "Radar" nihkusid eetriajalt poolteist tundi hilisemale ajale. Möödunud nädala teletopist selgub, et Katrin Lusti saadet vaatas eetripäeval 149 000 silmapaari, viimastel kuudel heas hoos olnud "Radar" edetabelisse paraku ei mahtunud.

"Kuuuurija" 149 000 vaatajat on üks saate parimaid tulemusi, sügisel eetris olnud Lusti autorisaate eelmise hooaja kõige menukam osa kogus 131 000 vaatajat. Seega võib järeldada, et Katrin Lust ja "Kuuurija" on esialgu kanali vahetamisega palju vaatajaid juurde võitnud. "Kuuuurija" näol on ka tegemist ainsa Kanal 2 saatega, mis edetabelisse pääses.

Eelmise nädala kümne parima saate hulka tulemiseks oleks pidanud koguma vähemalt 126 000 vaatajat, "Radar" on alates sügisest sellist numbrit ületanud ainult kahel korral.

Ootuspäraselt oli kõige populaarsem saade laupäeval eetris olnud Eesti Laulu finaalkontsert, mis tõi telerite ette 239 000 televaatajat.

Kogu tabel on nähtav allpool!