Dayne meenutas Fox Newsile, et oli 18aastane kui salvestama hakkas ja tegi kõike selleks, et muusikuna karjääri alustada. Ta läks kooli, et muusikat õppida ja tunnistab, et seetõttu oli tal küllalt põhja. Õige laulu leidmine ja reklaamimine läks maksma üle kuue tuhande dollari. Noore artistina laenas ta selle raha isalt. Kuigi ta palvetas, et muusikatööstus loo üles korjaks, avaldati see esimesena hoopis Euroopas.

Lauljanna tunnistab, et ei arvanud kunagi, et laul nii suure populaarsuse kogub. "Ma kasvasin Long Islandi klubides laulmisest Euroopa staadionitel laulmiseni. Ja see kõik juhtus aastaga." Ta leiab, et kuigi keegi ei osanud sellist tulemust oodata, siis kulutas ta vajaliku aja ja aastad, et sinnani jõuda. "See oli lihtsalt singel. Meil ei olnud albumit ega midagi, kuid masin oli selle taga ja singlit kuulati üha rohkem. Ma arvan, et see oli selline laul, mida oli vaja, et see nähtus käivitada."

Staar tunnistab tänaseni, et ei tea kuidas kuulsusega toime tuli: "Ma olin reisil, 16 kuud järjest. Esimesed kuus kuud oli Euroopas, sest seal avaldati singel esimesena. Ma kasutasin pidevalt oma häält, kas intervjuudes või esinedes. Oma karjääri esimesed kaks aastat olin ma enamasti lennujaamas. Enne laulu avaldamist töötasin ma Vene ööklubides, sest pidin raha teenima... Aga mul oli hea tugigrupp mind toetamas selle meeletul teekonnal. Ja see on tegelikult ainus viis sellega toime tulemiseks."