Kontserdil tulid esitusele nii Phil Collinsi "In the air tonight", Stingi "Englishman in New York" ja paljud teised. Uku Suvistega koos esitati Gnarls Barkley lugu "Crazy".

Hääle puhkamiseks vahepeal juttu tehes tõdesid seitse meest ise ka, et nad ei tea, kui palju pille nad jäljendada suudavad, ent demonstreerisid seepeale veel paljusid elektrikitarrist kuni trompetini ja kogu trummikomplekti kõlaulatuses, teenides ära aina marulisemaks muutunud aplause ning lõpuks sellega, et hoogsate rütmide saatel tõusis kogu publik saalis ning hakkas kaasa plaksutama ja tantsima.

Unustamatut muusikaelamust olid teiste seas nautima tulnud nii Tanja kui Mikk Saar, Lauri Pihlap, muusikaprodutsent Ivar Must, Kadri Tali, Sandra Ashilevi ning Olav Ehala. Nagu enne üht armastuslaulu selgus, kui pikaaegseid armastajaid rahva seast välja selgitati, kellele lugu pühendada, oli just Olav Ehala abikaasa Katriniga ning Ene ja Raivo kõigist saalis viibijaist kõige kauem - 44 aastat - abielus olnud.

Pärast esinemist tõdes Suviste Kroonikale, et tegu oli ägeda kogemusega. Tema teadvusesse jõudis ansambel umbes aastal 2007 tänu sotsiaalmeedile, ent tänaseni ta nende kontserditel käinud polnud. Mõned nädalad enne esinemist Eestis tutvustustuuril käinud bändiga õnnestus tal siis koos juba laulda telesaates "Õhtu!" ning tundus ainult loogiline see ka laval publikule ette kanda nüüd.