Abielu ja lahutus noobli Briti härraga

Noorelt Londonisse kolides ei arvanud Lust, et ta sinna nii kauaks jääb. Kuid tema teele sattus polomängija ja disainer Adam Buchanan, kellega Lust abiellus. Eestlanna võttis ka temast kümme aastat vanema mehe perekonnanime ning noobel Buchanan avas talle uksed seltskonda, millest enamik eestlasi võis vaid unistada. 2012. aastal see liit aga lagunes.

"Minusugust pole võimalik puuris hoida. Minu abikaasa Adami eluks olid hobused, polo ja elu maal," selgitas Lust Naistelehele põhjust, miks see suhe kurva lõpu sai.

KATRIN LUST-BUCHANAN

Rikkalt eksabikaasalt sai ta aga kodumaale korraliku kaasavara, millega uut elu alustada.

Lood maailmakuulsatest staaridest - tõde või Lusti väljamõeldis?

Tänu abikaasa kuulsatele sõpradele (kelle seas oli ka palju kuningliku perekonna liikmeid) ja tööle Daily Mirroris sai Lust ligi ka paljudele eksklusiivsetele pidudele ning kuulsustele. Samal ajal tegi ta kaastööd ka mitme Eesti väljaandega, kus ta rääkis igasuguseid lugusid ja juhtumeid seoses Hollywoodi ja Suurbritannia tähtedega. Paljud eestlased olid aga väga skeptilised ning Lusti süüdistati lausa valetamises ja fotode muutmises.

AppleMark

Lustil, kes tol ajal kandis ka perekonnanime Buchanan, teatas lausa Delfis, et Eesti riigil pole raha, et teda tagasi osta. "Meie riigil on veel ees liialt pikk teekond heaoluühiskonnani, mis minusuguseid tagasi meelitaks," põrutas Lust 2010. aastal. Kaks aastat hiljem purunes aga tema abielu ning naine oli tagasi kodumaal.

Kurikuulsad alastipildid

Aastaid tagasi ka modelliks pürginud Lust proovis kätt ka alastipiltide tegemisel. Kahjuks sattusid aga vaid mõnele silmapaarile mõeldud pildid laiema avalikuse ette. "Tegu on vargusega. Nende fotode autor on minu toonane abikaasa ja lihtsalt üks inimene sattus minu arvutisse ja levitas neid. Aga ma rohkem sellel teemal ei soovi rääkida," ütles ta mõned kuud tagasi Pealtnägijas.

TV3 pidu

Cameron Diaz või Katrin Lust?

Kuid alastifotod ei jäänud ainsaks korraks, kui Katrin oma kehavõlusid rahvahulga ees eksponeeris. 2006. aastal tuli välja, et nooruke Lust on saanud filmistaari Cameron Diaze kehadublandiks. Tööots, mille eest eestlanna teenis 8000 naela, tähendas seda, et Diaze eest tuli teha kõik stseenid, kus näitlejanna nägu pole näha.

Armusuhe Rein Kilgiga

Kuid enne Adam Buchananiga kohtumist oli Katrinil väidetavalt suhe kohaliku ärimehe Rein Kilgiga. "See ei ole minu jaoks just kõige kergem teema, aga juba Dostojevski ütles, et kui midagi üles tunnistada siis juba kõik! Kuna tahtsin kirjutada üdini tõest lugu, siis mul oli võimatu Kilki oma eluloost välja jätta, seda enam et me suhtlesime peaaegu kuus aastat," ütles Katrin siis kui ilmus tema elulooraamat.

Seltskond

"Enamik inimesi arvas mind tema armukeseks ja perekonnalõhkujaks. Vähesed teavad, et Kilgil on seadusliku naise ja kolme lapse kõrvalt veel kaks perekonda. Kui mina Reinuga kohtusin oli tal enda sõnul kolm naist!"

Kiire kanalivahetus

Eesti telekanalite kevadhooaja kõige skandaalsem uudis oli kindlasti Lusti kanalivahetus vaid neli päeva enne uue hooaja algust. Muidu TV3s linastunud "Kuuuurija" uueks koduks sai Kanal 2 ning telerahvas jagunes kaheks: oli neid, kes toetasid Lusti ja neid, kes mõistsid teda hukka.

Tegelikult oli kanalivahetus Lusti meeles juba mõlkunud mõnda aega. Eelmise aasta lõpus kolisid TV3 üle ka Margna ja Jõekalda, kes teatasid Kroonika kaanel, et uues töökohas koheldakse neid meeletult hästi. See oli aga mõrudaks pilliks Lustile, kes viskas Kroonikale nalja, et temal küll miljoneid eurosid dividendidena pole võtta nagu Margnal. "Mina olen ikka väikese kaliibriga naine. TV3 jaoks oli olulisem osta kaks kanget."