IKEA taburetimudel nimega Marius on tavaline plastiktaburet, mida kõnealune härra otsustas duši all istumiseks kasutada. Küll aga ei osanud mees oodata, et seebised munandid läbi taburetis olevate aukude libisevad ja seejärel sinna kinni jäävad. Mees ise väidab, et tuline vesi aitas probleemi tekkele kaasa, põhjustades munandite paisumise, misjärel polnud tal võimalik neid enam taburetiaugust eemaldada. Nii istuski vaene mees duši all seni, kuni soe vesi otsa sai, mehel külm hakkas ja munandid väiksemaks tõmbudes taas tabureti küljest lahti tulid.

Ilmselt jätaks enamus inimesi säärase piinliku juhtumi enda teada, ent Claus otsustas selle asemel oma katsumuse hoopis koos illustreeriva pildimaterjaliga Facebookis olevasse Norra IKEA gruppi postitada. Äärmiselt naljakas postitus, kus peenist ja munandeid hellitavalt "kapteniks ja kaheks madruseks" nimetati ning sündmust humoorikalt kirjeldati, pälvis otseloomulikult palju jagamisi ning probleem jõudis ka IKEA kontorini välja, kust vastati üle ootuste vaimukalt.

"Hei, Claus," kommenteeris IKEA kontor Norras. "Me soovitame sul nüüd see taburet ikkagi duši alt ära võtta ja istuda sellel sobivamas riietuses ja veidi õigemas kohas. Kui sa aga tahad kindlasti seda duši all kasutada, siis vaata, et su "kapten ja kaks madrust" oleks järgmisel mereekskursioonil turvaliselt hoitud!"

Vestlus siinkohal aga ei lõppenud. Claus asetas taburetile kena käterätiku, millel lõbusa elevandi pilt (Norras populaarne multifilmtegelane on Fantorangen, norra keeles "fant" on peenis), mille peale sai IKEA poolt kiita koos soovituse ja aktiivse lingiga uurida poe lehelt ka teiste kujundustega rätikuid, näiteks lillemustrilisi.

Lõpp hea, kõik hea!