Usaldusväärsete allikate sõnul palkas 62-aastane sotsiaaltöötaja ning joogatreenerina tegutsev proua oma Los Angeleses asuva kodu korrashoidmiseks majahoidja ja koerajalutaja, kes hoolitseks kaks korda päevas tema mitmepealise koerapere eest. Lisaks on Meghani ema tühistanud kõik eelseisvad joogatunnid, mida ta pensionäridele annab.

See kõik kinnitab veendumust, mille kohaselt on Raglandil plaanis Inglismaal pikemat aega viibida ja kuna Doria suhted tütrega on väga head, siis pole mingit kahtlustki selles, mis on tema Inglismaa visiidi põhjuseks. Ühtlasi olevat prints Harry'l väga hea meel, et Doria on neile appi tõtanud ning ka naine ise soovib oma lapselapse sünni juures viibida.

Kuninglikule perele lähedalseisvad anonüümsed allikad kinnitavad väljaandele The Sun, et Doria on tihtipeale väljendanud kahetsust, et asub tütrest nõnda kaugel. Lisaks pole ta siiani veel näinud Meghani ja Harry uut kodu Frogmore Cottage'is. "Meghan on arusaadavalt ärevil ja ootab õhinaga, et ema saabuks teda rahustama. Hertsoginna tahab, et sünnitusprotess oleks võimalikult loomulik ja et ta saaks viibida kodus nii kaua kui vähegi saab."