Pärast kohtumist teatas paar, et lapse nimeks saab Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Archie on Saksa päritolu nimi ja lühike variant nimest Archibald. See tähendab julget või vaprat. Harrison tähendab aga Henry poega, kuid arvatakse, et siinkohal mõeldakse Harry poega, vahendab Sky News.

Kusjuures nimi Archie on ekspertide väitel muutunud viimastel aastatel järjest populaarsemaks. Näiteks 2017. aastal oli Ühendkuningriigi statistikaameti andmeil Archie kõige populaarsemate nimede hulgas 18. kohal. 1996. aastal oli see aga 192. kohal. 2017. aastal kandis Inglismaal ja Wales'is 2803 inimest nime Archie. Šotimaal oli Archie 2018. aastal populaarseimate nimede nimekirjas 17. kohal.

Perekonnanime Mountbatten-Windsor kasutavad mõned kuningliku perekonna liikmed. Küll aga ei valinud Meghan ja Harry oma lapsele aristokraatlikku tiitlit. Ta pole prints, aga talle oleks võidud anda lorditiitel.

Meghan ja Harry ise oma lapse nimevalikut ei kommenteerinud.

Maimuke platseerus Briti troonipärimisjärjekorras seitsmendale kohale.

Prints Harry esiklaps lükkas oma vanaonu, Elizabeth II keskmise poja prints Andrew järjekorras kaheksandale kohale. Kuna järgnevad Andrew' tütred Beatrice ja Eugenie, langeb kuninganna noorim poeg prints Edward esikümnest lausa välja. Noorimat kuningapereliiget edestavad troonipärimisjärjekorras prints Charles, prints Louis, Charlotte, George ja William.