Kärt Anvelti sõnul oli valik uuriva ajakirjanduse ja raha vahel ning valik tehti raha kasuks. "Uuriv ajakirjandus teatavasti on kallis," tõdes ta.

Uudis tuli üllatusena ka tiimile endale. "Saime ise ka teada täna. Aga kui raha ei ole ja suund on teine, siis mis meil ikka vastu on öelda. Positiivse inimesena peab olema õnnelik selle viie aasta üle, mis meile siin anti tegutseda. Super tiim oli," kommenteeris Robert Kõrvits.

Kui saade 2014. aastal alustas, siis oli saatejuhiks Marii Karell, kelle mantlipärijaks sai 2018. aastal Kärt Anvelt.

2015. aastal kuulusid telemagasini meeskonda Marii Karell, Robert Kõrvits, Hannes Sarve ja Jüri Butšakov. Viimaseks jäänud hooajas kuulusid saatemeeskonda tunnustatud Eesti ajakirjanikud Kärt Anvelt, Ege Tamm, Jekaterina Minkova, Piia Osula, Eeva Esse, Robert Kõrvits ja Stass Kuznetsov.

Telemagasin "Radar" on pidevalt Eesti 20 jälgitavama saate hulgas, mida vaatas näiteks tänavu märtsis reaalajas 91 000 ja aprillis 82 000 televaatajat. Veel eelmisel aastal olid vaatajanumbrid küll märgatavalt kõrgemad: 2018. aasta märtsis jälgis saadet reaalajas 138 000 televaatajat ning möödunud aasta aprillis 132 000.