"Kuna Kanal 2 on positsioneerinud end selgelt meelelahutusliku kommertskanalina, siis soovime sügisel alustavas uues programmis senisest veelgi rohkem panustada just meelelahutusse. Selles osas ettevalmistused käivad ja "Radar" olemasoleval kujul enam sügise programmi poleks mahtunud," tõdeb ta.

"Milline täpselt sügise saatekava ja programm hakkab välja nägema saame laiema avalikkuse ette tuua augusti keskel, kuid kindlasti leiavad me senised vaatajad, kelle üle oleme ääretult rõõmsad, sealt omad lemmikud ja pakume uut ning meelelahutuslikku programmi ka meie uutele sõpradele," reklaamib ta Kanal2, kus tõsistele saadetele enam ruumi jaguvat üldse ei paista.

"Telekanal ja selle programm ei ole seisev tiigivesi, vaid selles on toimunud seni ja toimuvad ka tulevikus muutused, mis võimaldavad uutel hooaegadel uut programmi vaatajateni tuua. Meie tugevus on meie inimesed ja käib töö ka selle nimel, et "Radari" tegijad leiaksid uusi väljakutseid Postimees Grupi erinevates meediumites," sõnab ta, et hommikuse uudisega endalegi ootamatult töö kaotanud Kärt Anvelt, Ege Tamm, Jekaterina Minkova, Piia Osula, Eeva Esse, Robert Kõrvits ja Stass Kuznetsovile pakutakse ilmselt midagi mujal grupi väljaannetes.

Jääb üle oodata vaid, kas suvel ehk selgub, et ootamatult kanalit vahetanud Lustigi võib uurivsaatega sama saatus oodata või saab sellestki meelelahutuslikum Lust ja lillepidu hoopis.

Kallis lugeja, kas sinu arvates kaotab Kanal2 "Radari" lõpetamisega midagi või hoopis võidab? Avalda arvamust kommentaarides.