1. Grete Klein

13. märtsil sündis Grete Kleini ja Ergo Kulla perre tütar, kelle tulekust sai avalikkus teada Oktoobris, kui Klein sotsiaalmeediasse pildi postitas. Piiga nimeks pandi Saara.

2. Genka

Detsembri keskel teatas Maris Kõrvits sotsiaalmeedias, et peagi on oodata rõõmusõnumeid. Märtsi lõpus teatas räppar Genka, et pere kolmas laps on sündinud. Ilmale tuli pisike poiss. Lapse nime ei ole paar veel avaldanud.

3. Beebilõust



Detsembri keskel sai avalikuks, et peagi on perelisa oodata ka räppar Beebilõusta ja Ingrid Männi perre. Aprilli alguses nägigi ilmavalgust pisike tüdrukutirts, kelle nimeks valiti Venus.

4. Liina Randpere

16. aprillil sai teist korda emaks Liina Randpere, kelle perre sündis poiss. Lapse nimeks valiti Klaus.

5. Karin Rask

Näitleja Karin Rask kinnitas Annele & Stiilile detsembris, et ootab kolmandat last. Aprilli lõpus nägi ilmavalgust beebipoiss, kelle nime ei ole veel avalikustatud.

6. Getter Jaani

Jõuluõhtul teatas laulja Getter Jaani, et tema ja elukaaslase Ott-Sander Palmi pere on peagi suurenemas. 10. mail sündiski tütart. Lapse nimeks pandi Emily.

7. Luisa Rõivas

Detsembri lõpus teatas Kroonika, et perelisa on tulemas ka Rõivaste perekonda, kus on sirgumas juba kaks last. 19. mail nägi ilmavalgust väike tüdruk, kelle nime ei ole veel avalikustatud.

8. Tanel Padar

Mai lõpuga rõõmusõnumite jada ei katke. Armastatud muusik Tanel Padar teatas märtsi alguses, et sügisel on perre lisa oodata. Teada olevatel andmetel on Padari ja Lauren Villmanni perre sündimas poiss.

9. Merlyn Uusküla

Täna hommikul rõõmustas eestlasi teade, et ka armastatud muusiku Merlyn Uusküla ja ta elukaaslase Marko perre sünnib septembri lõpus laps. Oodata on pisikest poissi.