Hanna tunnistas, et kuna nii talle kui Meelisele on oluline religioon, siis oli mõlemale tähtis, et laulatus toimuks kirikus. “See oli loogiline valik — oleme mõlemad kristlased ja kirikus uue elutee algust tähistada on igati tore. Täpne kuupäev ei olnud oluline, aga olime veendunud, et tahame abielluda maikuus, kuna loodus siis just tärkab ja meile meeldib see aeg väga,” sõnas ta.

Kui pildi järgi võiks eeldada, et Hanna imekauni pruutkleidi autor on mõni tuntud Eesti disainer, siis nii see pole. Selgub, et tähtsa riideeseme soetas lauljatar hoopis järelturult õnneliku juhusena: “Internetis on hästi-hästi palju pulmateemalisi gruppe, kus inimesed kõiksuguseid asju müüvad. Üks tüdruk müüski seda taskutega kleiti ja see jäi silma — proovisin selga ja oligi see õige!”

Kuigi Eesti rahvas teab Hannat perekonnanime Parman järgi, ei leina lauljatar oma neiupõlvenime sugugi ning nendib, et sellest loobuda polnud keeruline, harjumine võtab lihtsalt veidi aega. “Abielunaine olla on väga hea!” õhkab ta õnnelikult. Ja pealegi, Hanna unikaalse kaubamärgina rahva teadvusse kinnistunud sinine juuksepahmakas on tal ju endiselt alles.

Nagu igas korralikus pulmas, kuulus ka Rollide pulma juurde lõbus pidu ning mitmed tuntud külalised. “Tähistasime Ohukotsu küünis — see on väga tore koht sündmuse korraldamiseks. Pererahvas on nii nunnu. Lavale astusid Daniel Levi bänd koos külalisesinejatega ja DJ Uku Talmar,” kirjeldas ta veidi, jättes ülejäänud detailid siiski enda teada. Go Away Bird etteastet siiski ei teinud.

Palju õnne Hannale ja Meelisele ka Kroonika toimetuse poolt!