Kahe lapse ema ütles 2013. aastal, et ei ole kunagi oma välimust korrigeerida lasknud, vahendab Mirror. Olenemata sellest on mitmed eksperdid kindlad, et teatud piirkondades on Lopezi siiski "aidatud".

MYA Cosmetic Surgery esindaja toob välja, et Lopezi nina tundub olevat veidi kohendatud. "Ta nina näib peenem ning ninasõõrmed väiksemad. Selline muutus on võimalik saavutad vaid operatsiooni, mitte jumestusega."

Operatsiooni maksumus sõltub füüsilistest omadustest, kirurgist ning tehnikatest, mida kasutati. Tavaliselt on hind 7500 - 13 000 USA dollari vahemikus.

Vanu pilte vaadates, tundub, et Lopez on lasknud ka oma rindu suurendada. Ekspert selgitab, et rinnale vormi ning suuruse lisamiseks võis Lopez paluda loomulikku või isegi pisarakujulist implantaati, et vorm säilitada.

"Seda võib saavutada mitmel viisil, olenevalt patsiendi rindadest ja kirurgi soovitustest. Selle operatsiooni hind on umbes 7000 - 8300 USA dollarit."

Märkamata ei ole jäänud ka juulis 50-aastaseks saava lauljanna nägu, kust ei paista ühtegi kortsu. Ekspert leiab, et selleks on Lopez lasknud oma näkku botoxit süstida.

"See protseduur jätab siledama naha mulje ning seda võib kasutada ka ennetamiseks, et kortsude tekkimist aeglustada."

Arstid lisavad, et kuigi naine võib enda välimust olla kunstlikult kohendanud, on selge, et oma nooruslikkuse säilitamiseks teeb ta ka trenni, peab dieete ning kasutab õiget kosmeetikat.