26-aastane naine, keda on tituleeritud Venemaa kõige seksikamaks pokkerimängijaks, suri oma vannitoas tugeva elektrišoki tagajärjel.

Novikova vanemad muutusid murelikuks, kui nende tütar enam telefonile ei vastanud. Nad helistasid naabrile ja palusid tal Liliya korterit kontrollida. Naaber avastas vannitoa põrandalt Novikova elutu keha.

Venemaa uurimiskomitee sõnul andis laiba esmane ülevaatus põhjust arvata, et surma võis põhjustada elektrišokk. Arvatakse, et Novikova laadis vannitoas telefoni või mõnda muud elektroonilist seadet. Mõned väljaanded kirjutavad, et laetav seade oli defektiga.

Samuti annavad väljaanded teada, et naine kukkus elektrišoki tagajärjel ja lõi pea ära. Surma täpse põhjuse selgitab välja lahkamine.

"Ma ei tea, kuidas selliseid uudiseid edastada. Ma olen kaua mõelnud ja mul on sellest väga raske kirjutada. Liliya on surnud. Eile. Oli õnnetus," postitati tema ametlikku Vkontakte gruppi.

Novikova oli matemaatikas väga tugev, tal oli kraad mainekast Venemaa ülikoolist inseneriteaduste valdkonnas. Mitmed juhtivad tööstusfirmad pakkusid talle tööd, kuid Liliya otsustas hoopis hakata professionaalseks pokkerimängijaks.