1. Justin Bieber

Bieber tõmmati teelt kõrvale Miamis 2014. aastal. Lauljale esitatud süüdistuste kohaselt hakkas ta politseile vastu ning samuti puudus tal ka sõiduõigus. Politsei väitel nähti sama kollast Lamborghinit veidi varem tänaval korraldatud võidusõidus.

2. Keanu Reeves

Reeves peeti kinni Los Angeleses 1993. aastal. Ametnike sõnul peatati auto, sest sõitis teel korrapäratult. Et karistusest pääseda tunnistas näitleja joovet.

3. Lindsay Lohan

2007. aastal jäi Lohan vahele Beverly Hillsis, kus lisaks joobes juhtimisele süüdistati teda ka kokaiini omamises, avarii põhjustamises ja sündmuskohalt põgenemises. Samal aastal arreteeriti Lohan ka Santa Monicas, kus ta samuti purjuspäi roolist avastati. Lisaks leiti Lohani juurest taas kokaiini ning teda süüdistati ka selle kinnisesse asutusse toimetamises. Kirss tordil oli asjaolu, et Lohani load olid juba ära võetud.

4. Khloe Kardashian

2007. aasta märtsis arreteeriti Khloe Kardashian. Kardashianile määrati karistuseks vangistus, kuid seal jõudis ta viibida vaid kolm tundi. Naine vabastati, sest tema seal viibimine tekitas teistes liiga suurt erutust.

5. Scott Disick

Samuti Kardashianide pere üks olulisemaid liikmeid Disick arreteeriti 2001. aastal, mil ta oli veel vaid 18-aastane. Khloe Kardashian soovis Disickile õnne postitusega Instagramis, millel olid kõrvuti mõlema jaoskonnas tehtud pildid.

6. Vince Vaughn

Näitleja peeti kinni 2018. aasta juunis Los Angelese reidil. Vaughnile esitati süüdistus, mille kohaselt takistas ta politsei tööd ning juhtis joobes seisundis.

7. Flo Rida

Politsei pidas räppari kinni Miamis, kui märkasid kahtlast sõidustiili. Lisaks joobes juhtimisele süüdistati meest ka ilma lubadeta juhtimises. Dokumentidel seisab, et kui politsei palus räpparil oma kainust tõestada, vastas mees ausalt. "Politsei, ma ei saa seda teha ja ma ei usu, et ka sirgelt kõndida suudan." Flo Rida tunnistas ka alkoholi tarbimist.

8. Tiger Woods

Tšempion arreteeriti 2017. aastal, mil politsei ta teepeenral seisvast, kuid töötavast autost magamas leidis. Juht oli sisse unustanud ka parema suunatule.

Kui politsei mehe rääkima sai, oli ta kõne segane ning väitis, et tegu on ootamatu reaktsiooniga ravimite vastu. Veidi hiljem tunnistas ta sotsiaalmeedias, et on hakanud abi otsima.

9. Mel Gibson

Gibson arreteeriti 2006. aastal Malibus. Dokumentides seisab, et Gibson oli teinud rassistlikke kommentaare, üritanud politsei eest põgeneda ning ähvardanud jaoskonna põrandale urineerida.

10. Mike Tyson

Endine sportlane arreteeriti 2006. aastal. Teda süüdistati nii narko omamises kui ka joobes juhtimises. Kohtus kinnitas Tyson, et oli kinnipidamise ajal nii kokaiini kui alkoholi mõjude all.

Allikas: Delish