Kui esimestel võttepäevadel hõiskasid massistseenides osalejad, et terve päeva sai lihtsalt puhata ja süüa, siis viimased nädal aega on lekkinud infokilde, mis näitavad, et paljud osalejad lihtsalt ei osanud ette näha, milline näeb välja suurfilmi tegemine.

Kuus põhjust, miks inimesed enam kohale ei ilmu:

1. Liiga pikad päevad. Tihti tuleb võtetel olla juba kell 6 hommikul ning koju lastakse alles üheksa paiku õhtul ehk võttepäev võib kesta kuni 15 tundi. Inimeste jaoks, kelle tööpäevad on tavaliselt pea poole lühemad, võib selline graafik väga kurnav olla.

2. Võttepäevad tööpäevadel. Paljud huvilised on hõivatud oma päevatööga esmaspäevast reedeni ning sel nädalal toimub mitu võttepäeva just nädala keskel. See tähendab, et nii mõnelgi pole lihtsalt võimalust kohale ilmuda kohustuste tõttu.

Nolani filmivõtte rahvas

3. Järjestikused võttepäevad. Sel nädalal on vaja massistseenides osalejaid kolmapäeval, neljapäeval ja reedel. Kui kolmapäeval oli osalejaid piisavalt, siis järgmisel päeval olid pooled inimesed juba puudu ja tuli uusi otsida. Mitu päeva järjest 15 tundi võtetel viibida on kindlasti nii mõnegi osaleja jaoks liig.

4. Liikumatu ülesanne. Massistseenides osalejate ülesanne on küllaltki tuim ja üksluine. On olnud võttepäevi, kus tuleb lihtsalt toolil istuda või pikali liikumatult lebada.

Nolani filmivõtte rahvas

5. Madal palk. 50 eurot on tegelikult väike tasu päeva eest, mis algab juba varahommikul ja lõppeb, kui päike hakkab loojuma. Ümberarvutades tunnipalgaks on tasu väiksem kui miinimumpalgal olles.

6. Telefonikeeld. Juba hommikul peavad osalejad loobuma oma telefonist ja infosulus ollakse terve päev. Arvestades noorte seas levivat nutisõltuvust võib 15-tunnine eemalolek telefonist mõne jaoks väga raske olla.