Kui mõned nädalad tagasi oleks huvilised leidnud endale hotellitoa 18. juuli õhtuks ka 200-300 euro eest, siis nüüd on Booking.com andmetel juba 85% majutusasutustest broneeritud. Seetõttu tuleks linna sees asuvates hotellides arvestada juba vähemalt 300-500 euroga.

Kuid fännidele, kes soovivad kulutada väljasõidu peale lausa tuhandeid eurosid, saavad valida veel kallemaid majutusasutusi. Hetkeseisuga on näiteks kesklinnas asuvas V Spas vaba vaid üks tuba, mille maksumus on 995 eurot. Samuti leidub sellest portaalist ka kortereid, mille ühe öö üür küündib lausa 1500 euroni.

Tartu V Spaahotell

Odavamaid variante leidub aga Tartust umbes 20 kilomeetri kaugusel, kus on viimastel huvilisel võimalus saada voodikoht umbes 200 euro eest.

Hindu on tõstnud ka leheküljel Airbnb tube pakkuvad koduomanikud. Teistel nädalatel vaid 30-40 eurot maksvad toad ja korterid on Metallica ajaks pandud turule umbes 300 euro eest.

Külastajatel tuleb arvestada ka sellega, et kontserdil on suur nõudlus ka parkimisele. Seetõttu on kehtestatud hinnakiri nendele, kes oma auto või bussi kuskile Raadi lennuvälja lähedal asuvale parkimisplatsile soovivad jätta. Auto või minibussi (B-kategooria) parkimine maksab 10 eurot ja matkaauto või bussi hoidmine antud alal maksab 20 eurot.