Liina Ariadne ja Martti Halliku sõnul on tegemist erilise elamusega, mille peab kindlasti ise järele proovima. “Täiesti kehaväline kogemus. Nagu oleks natuke liiga kaua metsas jalutanud,” sõnas Hallik. “Äärmiselt zen. Ma ei ole endale kunagi maasikaid ninna toppinud, aga tunne oli väga tõetruu,” lisas Ženja Fokin.

Hapnikubaar avati Tele2 värskes õhus viibimist propageeriva algatuse raames. Tele2 juhi Chris Robbinsi sõnul viidi juunis läbi uuring, mille kohaselt sooviks kaks kolmandikku eestlastest suvel värske õhu käes töötada, sest internet on ju kõikjal. “Kes soovib vingusele linnaõhule vaheldust, siis saab tulla ja proovida ise puhast hapnikku hingata,” rääkis Robbins.

Baaris saab valida nii maasika-, mustika-, männimetsa- kui ka apelsinilõhnalise hapnikushoti vahel. Teaduslikult kiirendab puhta hapniku sissehingamine vereringet ja ainevahetust ning annab kütust rakkudele ja ajule. Juba üks baarikülastus aitab seega parandada keskendumisvõimet, klaarida mõtteid ning ravida isegi peole järgneva päeva ebamugavusi.

Ainulaadne ning linnakodanikele tasuta baar on kolmapäevani avatud Tallinnas Tele2 Viru keskuse esinduses, peale mida liigub see Tartu Lõunakeskusesse ja Narva Astri keskusesse.