Tseremoonia võttis aset nagu kord ja kohus: emotsionaalne Elizabeth kõndis oma valges pulmakleidis altari ette, kus ootas teda tema "peigmees" ja itsitav pulma läbiviija Alison Hammond. Elizabeth sai omale sõrmuse sõrme ja koerale asetas ta käevõru ümber käpa. Oli aeg vanneteks.

Elizabeth alustas: "Oma kehaga luban ma sind igapäevaselt õue jalutama viia ja kõik koeramaiused, mis mul kapis on, luban ma sulle anda. Ja kõiki kaisutusi diivanil ma jagan sinuga."

Kuid isegi rõõmust pakatav pruut märkas, et tema ülikonnas ja mütsiga varjupaigast päästetud koer ei tundunud sama elevil kui naine ise: "Ta ei tundu just väga õnnelik, eks ole?"

Enne tseremooniat selgitas naine ka, miks ta sellise drastilise otsuse tegi, sõnades, et pärast nelja läbi kukkunud kihlust ja 221 kohtingut andis ta meeste suhtes lihtsalt alla. Elizabeth räägib aga oma nüüdsest abikaasast suure rõõmuga: "Me olime justkui määratud kohtuma. Tema päästis minu ja mina tema."

Viimane piisk naise karikasse oli, kui ta avastas, et mees, kellega ta viimati kurameeris oli tegelikult hoopis juba abielus.

Naine saab siiski ise ka aru, et olukord on veidi kummaline: "See on väga ekstreemne juhus, kui keegi annab meeste osas alla ja abiellub hoopis oma koeraga. Aga asi ei ole ainult minus. Mul on kuskil 10 sõpra - paljudel nendel on endal ka koerad, kes arvasid, et ma peaksin oma koeraga abielluma."

Saatejuht arvas, et ehk naise sõbrad tegid lihtsalt nalja ja ei oodanud, et Elizabeth päriselt koeraga abielluma läheb. Kuid ka sellele on värskel abikaasal vastus: "Ei, pärast seda intsidenti abielus mehega ma otsustasin, et nüüd on kõik."

Vaatajad on hommikusest saatest šokeeritud ja raevunud. "Peab ju olema mingi seadus oma koeraga abiellumise vastu," kirjutas üks vaataja saatele. Järgmine lisas: "Kui sa saad kõik omale suhteks vajaliku koeralt, siis äkki... ÄKKI on probleem sinus, mitte meestes, kellega kohtunud oled." Ka kolmas liitus kriitikaga: "Mis siis, kui see koer sinuga ei tahtnud abielluda?"