Marco Tasane, kes on meesstripparite maastikul Eestis hetkel siiani aktiivne ja ka kõige tuntum, arvab, et konkurentsi ikka on, kuid mitte palju ja põhjus selleks on lihtne: Mehed ei pea sel alal vastu. Näitena tuleb talle meelde noormees Tartust, kes sai stripparina hakkama isegi paar kuud, kuid andis seejärel siiski alla: "Naisteõhtutel sai ta ilusasti hakkama. Probleem oli hoopis sünnipäevades - seal on ju mehed ka. Teda hakati tõsiselt mõnitama ja pilkama, noormees võttis halbu sõnu aga nii südamesse, et lahkus ametipostilt."

Ka Marco tunnistab, et on omajagu pilkamist läbi pidanud elama, seda just algusaastatel - talle meenub paar seika, kus teda on lausa pudelitega visatud. Kuid Marco ei end sellest heidutada lasknud: "Kui olin Winni Puhhi soojendusesineja... Siis lendas minu pihta suisa 3 pudelit, aga ma viskasin need tagasi ja ütlesin vandaalitsejatele: "Koguge taarat, homme on teil seda vaja"."

Samas leiab ta, et kuigi ta on suutnud omale paksu naha kasvatada, on viimasel ajal asi ka paremaks läinud: "Viimasel ajal tõesti nagu polegi mõnitamist enam... Ma olen ju legendaarne juba. Mind aksepteeritakse nüüd juba ja isegi austatakse - sellele on kaasa aidanud ka mu muusikavideod, mis meeldivad nii mõnelegi."

Strippar Marcol on omal alal kogemust juba ligi 20 aastat. Esimest korda elus astus ta lavale 1999. aastal Soomes. "Mulle käidi Tartus lausa peale, et mine esine ja pakuti Soomes ka tööd," räägib ta. 2000. aastal tuli ta aga välismaalt tagasi Eestisse ja on sellest ajast saati striptiisiga siin tegelenud.

Kuid lisaks striptiisile esineb nüüd ta ka oma muusikaga. Kõige populaarsem ja nõutum lugu on tema sõnul "Kreeka jumalanna". Esinemisi on tal ka ikka omajagu - praegu astub ta lavale tavaliselt kaks korda nädalas. Talviti tahetakse aga Marco paljast keha isegi veel rohkem näha: "Suvel on inimesed niigi paljad," märgib mees.

Ka Marco arvab, et kunagi oli tema alal konkurents tugevam, kuid nüüd on meesstripparid on ameti maha pannud erinevatel põhjustel - kellel vorm käest läinud, kes on pere loonud ja kes ei saanud lihtsalt hakkama.