"Katel peosari sai alguse 2017. aastal eesmärgiga tutvustada eesti publikult elektroonilist ja underground muusikat ning artiste, kes on tegemas või teinud mujal maailmas juba ilma, aga pole veel Eestisse jõudnud," räägib Marek Falgot, üks peosarja eestvedajatest ning Bombossa Brothers liikmetest. Kahe aasta jooksul on Katel rõõmustanud külastajaid teiste seas Camelphati, Ten Wallsi, Tube & Bergeri ja paljude teiste nimekate artistide ülesastumisega Kultuurikatlas.

"Katel kolmas hooaeg stardib oktoobris ühes üleilmselt tuntud artistiga, kelle avalikustame juba eesoleval esmaspäeval," kergitab Falgot saladuseloori. "Sellele eelneb aga suvine hilisõhtu Padas ühe Katel peosarja residentide ja sõpradega. Sarnaselt sisesündmustele
Kultuurikatlas oleme ka tänaseks õhtuks pööranud palju tähelepanu atmosfääri loomisele – dekoratsioonid, kunst ja palju muud, et pakkuda meie külalistele meeldejäävat õhtut hea muusika saatel."

Katel pidu toimub täna, 3. augustil algusega kell 22.00 Tallinnas, Padas (Kalasadama 6). Plaadimasinate taga astuvad õhtu jooksul üles Firejosé, DJ QRX ja HOL ning Katel residendid Bombossa Brothers ning MHKL & PAAP.