Kui Meghan Markle sai 2011. aastal rolli telesarjas "Suits", siis oli ta abielus Trevor Engelsoniga. Paar rentis kauni maja Los Angelese Hancock Parki rajoonis, kiviviske kaugusel Hollywoodist. Kuigi naine elas aastast üheksa kuud Torontos, kus toimus sarja filmimine, siis puhkekuud veetis ta just selles kaunis majas. Seda kuni lahutuseni 2013. aastal. Maja on nüüd müügis ja see on täpselt selline, nagu Markle selle aastaid tagasi jättis. Kinnisvara on müügil hinnaga 1,6 miljonit eurot.

Päikseküllases ning minimalistliku sisustusega majas on neli magamistuba, kolm vannituba, elutuba kaminaga, peretuba ja söögituba. Köök on avatud planeeringuga, valgete kappide peal on valgest marmorist tööpinnad. Söögituba avaneb verandale, olemas on ka garaaž kahele autole.

Kuigi Meghani ja prints Harry lugu võib tunduda tõelise tuhkatriinu-loona, siis oli Markle väga heal järjel juba enne printsiga kohtumist. Ta oli sarjas "Suits" kuus hooaega ja teenis iga osa eest umbes 400 000 eurot. Vaata kuulutust siit!