Fox teatas, et kuigi ei tohiks neid asju avaldada, siis temas peituvad maagilised võimed, vahendab E! News. "Seda ei tohiks endast rääkida, aga tegelikult olen ma selgeltnägija."

Erilised võimed tulevad välja seoses kogemusega, mis näitlejannat õudusfilmi " Jennifer's Body" võtetel tabas. Siis 33aastane näitlejanna pidi järjekordses stseenis järve kõndima, kuid tema keha kattis vaid vaevumärgatav pesu. Võttemeeskond oli küll ümbritseva metsa tühjaks teinud ning jälgis piirkonda, et fotograafid ligi ei pääseks, kuid siiski tundus näitlejannale, et miski on valesti.

"Mul oli päris tugev aimdus ja vaatasin otse sinna, kust jälgivaid silmi tundsin. Millegi lääts, see tuli otse üle järve ja teadsin, et keegi on seal," meenutab näitlejanna sisetunnet, mis teda juba aegsasti hoiatas.

"Nii ma siis jalutasin järve ja tegin kogu stseeni ära. Olin võtetel kui mu mänedžer helistas ja sain ta hääletoonist aru, et midagi on valesti. Ta teatas, et seal oli üks fotograaf."

Kohe peale seda lendas koju, et puhata. Ta selgitas, et oli äsja kuulsuse tippu jõudnud ning tundis, et on maailmale juba liialt palju andnud.