Fiddes selgitab, et Jackson ei olnud peale 2005. aasta kohtuasja enam kunagi endine, vahendab Mirror. Mehe väitel oli popkuningas peale nii karme süüdistusi "täiesti segi".

50aastane superstaar sai üledoosi retseptiravimitest. Kõik toimus vaid kaks nädalat enne suurt kontsertturneed.

Endine ihukaitsja leiab, et lauljal lõid lained pea kohal kokku kui ta lapsepilastamise tõttu kohtusse kutsuti. Kuigi ta lõpuks süütuks tunnistati, siis kahju oli juba tehtud.

"Peale seda oli kindel, et ta ei suuda enam kunagi oma sõrmi nii nipsutada ja olla uuesti see sama hea Michael Jackson. Lõpuks oli ta nagu kõndiv surnu. Söömine ja magamine valmistasid parajalt raskust. Ta oli täielikus segaduses."

Ihukaitsja selgitas, et kuigi vahetult peale kohut oli paranemist näha, siis kaua see ei kestnud. Popstaar muutus paranoiliseks. "Ta kartis tohutult, et ta mõrvatakse laval. Seetõttu tegi totraid ettepanekuid, et kannaks esinemise ajal kuulikindlalt vesti."

"Me küll rääkisime temaga ja ütlesime, et inimesed armastavad sind, sul ei tule mingeid probleeme. Ma olen turvaga sinu jaoks siin ja teen kindlaks, et sind jälgitakse."