26-aastane staar jagas fännidega kogemust fotosessioonilt, kus fotograaf talle väga sündsusetuid pakkumisi hakkas tegema, vahendab Fox News. "Ma ei unusta kunagi korda, mil läksin ajakirja fotosessioonile," alustas Cardi B meenutamist.

"See fotograaf üritas mulle läheneda ja küsis, et kas ma tahan sellesse ajakirja pääseda. Ja siis ta tõmbas oma riista välja! Ma olin nii kuradi vihane. Ma ütlesin, et see on sõge," kirjeldas räppar alatut suhtumist.

Sellist asja ta kauem kannatada ei kavatsenud ning keeldus pildistamisest täielikult. "Ma ütlesin, et sa oled kuradi lollakas ja tead mida? Jääb ära!"

Kõige hullem ei olnud siiski mitte fotograafi alatu käitumine, vaid ta ülemuse ükskõiksus. "Ja tead, mis on kõige segasem? Ma rääkisin sellest ajakirja omanikule ja ta lihtsalt vaatas mind, et no ja siis?"

Räppar tunnistab, et palju on naisi, kelle kohutavasse kogemusse suhtutakse liialt üleolevalt. "Selliseid asju juhtub iga päev." Õnneks on ta ise tänaseks asjad nii kaugele viinud, et temaga enam naljalt keegi jamada ei julge. "Teen su Instagramis kuulsaks."