Filmist "Maleficent: Mistress of Evil" rääkinud Jolie tunnistas, et kui ta tegelane filmis on metsik ja julge, siis tema end alati nii tundud ei ole, vahendab E! News.

"Mu elus on olnud perioode, mida ma võib-olla avalikkuse eest hästi varjanud olen, kuid millal ma ei ole end üldse turvaliselt ja vabalt tundud. Olen tundnud end väga väikse ja survestatuna. Oma kindluse leidmine on palju aega võtnud ja ilmselt olen täna paremas kohas, kui neli aastat tagasi."

Tänaseks on Jolie ka kindlalt otsustanud, milline on kõige õigem armastus. "Kõige tõelisem armastus toob esile su parimad omadused. See on just see, mida sa hindad, millele truuks jääd ning mille nimel oled nõus võitlema."

Näitlejanna kommenteeris ka augustis oma lahutust ning tõdes, et protsess on üsna raske. "Viimased aastad ei ole kõige kergemad olnud ja ma ei ole enda ka kõige tugevamalt tundud."

Oma maailma rikastamise eest on Jolie'l eelkõige tänada lapsi. "Kui lapsed on väiksed, siis on "emme" kõige tugevam tunne. Kui nad teismelised on, siis hakkad ka enda teismeiga meenutama. Nüüd olen ise selles perioodis, mil hakkan ennast taasavastama."