Jurman meenutas sotsiaalmeedia postituses korda, mil sõbranna teda endaga peole kaasa kutsus. "Kui ma olin 15, siis mu sõbranna kutsus mind endaga koos peole. Seal oli alkoholi ja muud taolist. Poisse ka offcourse..."

Kuna noorel neiul oli juba silmarõõm olemas, siis kaua ta pidutsemisele aega ei raisanud. "Aga mul oli enda poiss-sõber sellel ajal olemas pluss ma ei olnud ka eriti vaimustatud alkoholi joomisest, seega läksin magama. Leidsin vaba toa, kus ei olnud kedagi ja läksin riietega koos teki alla."

Rahus Jurman magada siiski ei saanud, sest peagi hakkas keegi salapärane võõras teda pimedas toas tüütama. "Ärkasin selle peale, et mingi tüüp ajas mulle kätt püksi. Ma kusjuures ei saanudki kohe aru, mis toimub. Unine ka ja lihtsalt lükkasin ta käe eemale ja proovisin ennast rohkem teki alla kookonisse saada."

Kõige uskumatum tundub Jurmanile mõte, mis talle esimesena pähe torkas. "Mäletan, kuidas veel mõtlesin, et ei taha ebaviisakas olla. Reaalselt, mõtlesin, et ei taha teda solvata. TÄIESTI LÕPP!"

Seni ei ole ta oma kogemusest kellelegi rääkida julgenud, kuid tunneb, et peaks kindlasti teistele sarnastes kogemustest toeks olema. "Aga kui ta juba mingi viies korda sama asja teha üritas, siis tõusin püsti ja kõndisin üksi öösel kell 3 jala koju. See tundus ohutum, kui see kust ma tulin. Ma ei rääkinud seda kunagi kellelegi.. #eionei. Kõigil nii hästi ei lähe. Sa ei ole üksi! Postita punane ring ja räägi enda lugu. Kui ma ütlen ei, siis ma mõtlen ei!"