"Esiteks, seal ei loodud minust seda kuvandit, kes mina olen. Teiseks, mind räägiti ära. See saade, millega mind sinna meelitati oli täiesti teistusugune, kust mulle jäi mulje, et mina oleksin hoopis mingis saatejuhi rollis," meenutab Helen telesaates "Õhtu!". Tema pähe loodi kuvand, nagu tema oleks kõrgem inimene, kes paneb teisi tõsielusaates osalejaid hoopis proovile.

Tegelikuses oli saate formaat selline, et Helen elab iga nädal koos uue mehega, keda ta mõne üksiku katsega proovile pidi panema.

Heleni arvates pole see inimene seal saates lihtsalt tema. "See on fiktiivne tegelane, sest et ühest küljest õpib ta Tartu Ülikoolis ja peaks olema akadeemiline ja üsnagi asjalik, aga teisest küljest näidati teda seal nagu sündroomiga inimest," kirjeldab Helen seda, kuidas ta ennast ekraanilt nägi.

Heleni ja saatetegijate vahel tekkis ka avalik konflikt. "See hetk oli hästi õudne, kuna meil oli saatetegijatega hästi palju konflikte ja nad ähvardasid korduvalt, et meie oleme siin need, kes saate kokku monteerivad," meenutab staar. "Ma teadsin, et seal juba midagi head ei tule."

Väidetavalt olid ka turvakaamerad pandud Heleni koju väitega, et need on tema kaitsmiseks, sest naine pidi üks elama erinevate võõraste meestega. Hiljem selgus, et suur osa saatematerjalist tuligi nende lindistustest.