43-aastane Tammy on enda sõnul suur taaskasutuse fänn ja hakkas säästliku eluviisi vastu tõsisemat huvi tundma 2016. aastal, kui pärast silmiavavat reisi Indiasse ta enda süsinikjalajälge vähendama hakata soovis. Nii andiski Tammy endale lubaduse aasta otsa mitte ainsatki uut riideeset ega jalatsit osta.

Selle ülesande täitmine oli lihtne hetkeni, mil lähenema hakkas naise pulmapäev, mille tarbeks oli tarvis osta korralik valge kleit. Loomulikult tahtis ta tähtsal päeval hea välja näha, kuid ei soovinud oma põhimõtetest taganeda, mistõttu sündiski vahva plaan pulmakleiti terve ülejäänud aasta vältel iga päev kanda. Seega, kui tavaliselt jäävad pulmakleidid kappidesse tolmu- ja nostalgiakihti koguma, siis sel korral läks risti vastupidi.

"Olen kandnud seda kleiti kala püüdes, valimistel hääletades, ühistranspordis, mägimatkadel, korvpalli ja jalgpalli mängudel, puid lõhkudes, majapidamistöid tehes, toidupoes käies..," loetles ta The Sunile antud intervjuus kohti ja tegevusi, kus kleit kasutust on leidnud. Naise sõnul on teda päris mitmel korral veidralt vaadatud, kuid keegi midagi ütlema pole tulnud. "Võib-olla on asi selles, et tegu pole eriti ekstravagantse kleidiga," arvab ta ise.