Entertainment Tonighti valduses olevatest kohtudokumentidest nähtub, et 57-aastane kunagine seriaalistaar on 3 aasta pikkusel katseajal, mille vältel ei tohi ta tarvitada alkoholi, omada relva ning võtta mingeid muid ravimeid peale nende, mis talle retseptiga on väljastatud. Vabadusse jäämise tingimuseks on see, et ta peab jätkama intensiivse vaimse teraapiaga. Veidral kombel pole talle määratud kohustust järelevalveametnikuga regulaarselt kohtuda.

Locklear mõisteti süüdi kaheksas vägivallaepisoodis, muuhulgas ka politseinikele ja kiirabitöötajatele kallale tungimises. Teda ennast kohtus oma karistusotsust vastu võtmas polnud — karistuseks määrati 120-päevane reaalne vangistus, millest on võimalik hoiduda üksnes juhul, kui Locklear pöördub viivitamatult võõrutusravile.

Naisele häda kaela toonud kallaletungid leidisid aset 2018. aastal — esimene neist toimus veebruaris, mil näitlejatar ründas oma toonast elukaaslast ja seejärel ka kohale saabunud politsenikke. Teine episood oli juunis, mil ta ründas lisaks politseinikele ka meedikuid, olles tugevas alkoholi- ja narkojoobes.