Mulroney juhitud tõsielusaate nimeks saab “I Do, Redo”, seda toodetakse Kanada televisioonile ja sisuks on ebaõnnestunud laulatuse üle elanud paaride nõustamine paremaks tseremooniaks. Siiani on Mulroney jaganud pulmaplaneerimise nõuandeid hommikuprogrammis “Good Morning America”. Kõik aga, kes loodavad seriaalist saada infokilde Meghan ja Harry laulatusest, peavad paraku oma suud puhtaks pühkima, kuna Jessica on oma parima sõbranna eraelu koha pealt väga kidakeelne. On levinud koguni kuuldused, et Jessica senine kodukanal ABC on maruvihane, kuna temalt ei õnnestu kunagi midagi põnevat välja pinnida.

Kõnealused kuuldused on telekanal loomulikult ümber lükanud ning ka Mulroney raiub järjekindlalt, et kõik saavutused ja tööpakkumised on tema enda raske töö ja vaeva vili, mitte tema kuulsast sõbrannast tingitud huvi tulemus. "I Do, Redo" idee on Mulroney sõnul aga väga üllas: "Meie eesmärk on muuta inimeste elusid põhjalikult ja kinkida neile esimesest korrast tingitud traumaatilisest pulmakogemusest sootuks teistsuguseid emotsioone. See on osa pulmatööstusest, mida pole varem televisioonis näidatud."

Mulroney sõnul on viimase aja moodsaimateks pulmatrendideks üüratute ja sätitud lilleseadete asemel hoopis muru ja looduslike vahenditega dekoreerimine ja peente suupistete asemel lõppematu varuga buffee. “Enam ei eksisteeri sellist asja nagu sobib või ei sobi. Sobib kõik, mis pruutpaarile sümpatiseerib. Tehakse kõike, mis pähe tuleb. Täiesti normaalne on panna oma pulmas püsti näiteks food truck. Pole sugugi haruldane, kui pulmi peetakse metsas või rabas.”

Sellegipoolest soovitab Jessica pruutidel traditsioonilistele kostüümidele kindlaks jääda. “Sa tahaksid ju, et saaksid oma pulmapilti vaadates ka 10 aasta pärast öelda, et see oli imeilus. Hetketrendide järgimine kipub olema riskantne ning mööduv. Ja kes keelab pulmas mitut kleiti kanda? Nii saadki luua endale ühe, kaks või koguni kolm eri välimust, jalutada altari ette ühe ning tantsu lüüa teise kleidiga. Ka ei pea kostüümid ammu enam olema maani. Miks mitte kanda miniseelikut või üldse pükskostüümi?”

Mulroney’l on ka mõned head nõuanded, kuidas pulmakulusid kokku tõmmata — vägagi tihti võib mõne väljamaakuurordi paketihind osutuda odavamaks kui kodumaine mõis või villa. Lisaks, profifotograafi asemel tasuks panna laudadele hoopis arvukalt ühekordseid fotoaparaate, et külalised saaks ise pilte klõpsida ja mälestusi luua.