Valtri rääkis "Ringvaates", et vastupidiselt arvamustele ta tegelikult väga palju trenni ei tee. "Kaalulangus ja tervis hakkab ju tegelikult pihta siiski toitumisest."

Valtri meenutas, et Patuse Poolega kippusid tööpäeva nii pikaks, et tihti tuli leppida vaid tanklast saadava toiduga. "Umbes neli aastat tagasi ma sõin ikkagi burgereid. Ma tahtsin ju sooja toitu saada ja see oli midagi, mis andis peale pikka väsitavat päeva mingisugusegi laengu."

Tänaseks on Valtri harjumused täiesti muutunud ja oma kõige lemmikumaks toiduks peab lauljanna hoopis avokaado. "Seda ma söön iga päev kolm tükki näiteks."

Lauljanna tunnistas, et kaalulangus sai alguse "jonnimisest". "Kui ikkagi inimene vaatab ühel päeval peeglisse ja mõtleb, et aga ma ei taha ju tegelikult selline olla, siis peab midagi ette võtma."

Valtri eesmärk on langetada kaalu kuni saavutab sama seisu, mis oli siis, kui kohtus esimest korda oma abikaasaga. "Kuna ma tahan teine 20 aastat ka temaga koos olla, siis noh, et ära ei väsiks," naljatas lauljanna.

Dieeti on Valtri pidanud üle 3 aastat ning kõige hullemast ajast tänaseni on maha läinud 45 kg.

Lauljanna tunnistas, et kuigi tema uuel bändil läheb juba suhteliselt hästi, siis ilmselt on veel ka vara järeldusi teha, kas järsult tehtud muudatused ennast ka õigustatud on. "Patusel Poolel toimus teatavat sorti plahvatus kaheksandal eksisteerimise kuul. Mitte siin pool, vaid see oli Lõuna-Eestis. Üle Eesti tuntuks saime kuskil teisel või kolmandal tegevusaastal. SVB on koos olnud ainult 10 kuud...oodake."