“Tänu sellele on meie peres toidulaud mitmekesisem,” kinnitas Pajusaar. “Mul on erakordne abikaasa, kes teeb õhtul tihtipeale kolm erinevat toitu,” kiitis ta ning lisas, et on tõttöelda ka ise näiteks sealiha söömisest disantseerunud. “Pigem seisneb minu lihasöömine kana ja loomaliha tarbimises. Aga ma ei ole mõelnud kordagi, et peaks liha söömise lõpetama,” tunnistas ta.

Pajusaare sõnul on liha- ja taimetoitluse balanss tema kodus loomulikult kujunenud: “Keegi ei käi kellelegi peale. Mina oma lihajuttu ei aja ja mind ka ei sunnita loobuma. Aga pean tunnistama, et olen leidnud hästi põnevaid taimetoite ja üllatun aeg-ajalt — näiteks meil on taimne lasanje, mis maitseb absoluutselt samamoodi nagu lihaga lasanje. See on suurepärane!” rõõmustas ta.

“Tänapäeva noored on hästi teadlikud ja uurivad, mis mujal maailmas toimub ja hoolivad tervislikust aspektist ja loomade jubedast ja rõvedast kohtlemisest. See info ongi mingil hetkel andnud noortele teadmise, et aga miks ma pean liha sööma,” arvas Pajusaar.