Saates "Hommik Anuga" möönis äsja isaduse kohta raamatu avaldanud Mihkel Raud, et elukogemus võimaldab mehel mõista enda ebatäiuslikkust. Kolme lapse isa Raud annab mõista, et sageli on teadmised õigeks käitumiseks isa või abikaasana temas olemas, kuid tihti kukuvad asjad elus teistmoodi välja.

Ka õnnelikult taaskäivitunud suhe Liina ning Mihkel Raua vahel võib tulevikus tuua täna tundmatuid probleeme. "Karidega on see häda, et neid sageli mööda siledat veepinda seilates ei näe," tõdeb Mihkel. "Neid tuleb osata ennetada ja nendega tegeleda."

Oma uues raamatus "Isa" lahkab Mihkel ka lahutusega seonduvaid tundeid ja õppetunde. "Kuna selline periood raamatut kirjutades oli, siis tundus, et võiks sellest kirjutada," ütleb Mihkel. "Loodetavasti annab see inspiratsiooni sarnases olukorras olevatele inimestele."

Mihkli sõnul ärgitas Liina teda uues raamatus muutma vaid tehnilisi vigu. "Liinale tundus, et olukorrast vaikimine oleks võib-olla ebaaus," ütleb muusik.

Kui tihti vihastab Mihkel koduseinte vahel? "Minu keemistemperatuur on kõrge, aga nad on võimelised mind sinnani viima," räägib pereisa. "Kui laps on 6-aastane ja üritad naisega juttu rääkida, siis see on võimatu." Mihkel soovib teha kõigile pere alustavatele noortele selgeks, et oma partneriga suhtlemise võimalused saavad olema oluliselt piiratud. "Kui palud lapsed ära minna, siis võibolla kümneks sekundiks kaobki. Tuleb jälle tagasi. Me Liinaga saadame üksteisele õhtuti memod," jagab Mihkel enda nippi partneri käekäiguga kursis olemiseks.