Ameeriklane Parrish Brown oli külastamas Louisianas asuva restorani, kuid ta otsustas tellida kaasa. Tema soovide hulka kuulus ka sidruni jäätee, kuid ta soovis, et teenindaja lisaks sinna "ekstra palju sidrunit".

Kui Brown hiljem jääteed mekkima hakkas, sai ta aru, et midagi on sellega väga valesti, kuid ta jätkas joomist arvates, et see läheb ajapikku paremaks.

"Ma pole kunagi kanepit proovinud ning seetõttu kohe pärast joomist tekkis mul veider tunne ja ma maitsesin midagi, mida ma ei tundnud ära," meenutab klient.

Kuna veider tunne muutus aina veidramaks, siis võttis Brown joogilt kaane maha ja nägi seal kolme kotitäit kanepit, mida ta oli kõrrega kogemata katki torganud ning seetõttu jõudis see ka tema joogi sisse.

"Ma olin pilves ja paanikas, seetõttu ma otsustasin helistada oma isale. Ma ei tahtnud, et mul tekiks hiljem probleeme," meenutab ta, kuid isa ütles, et poeg peaks kohe teavitama politseid kahtlasest tegevustest.

Ka politsei dispetšer ei uskunud Browni lugu alguses, kuid hiljem võtsid võimud mehe jooki sattunud koguse kanepit enda kätte. Siiski keeldusid politsei esindajad meediale avalikustamast, millisest McDonald'si restoranist Brown kanepit sellise salakoodiga sai.