Filmi "Päev pärast homset" staar Dennis Quaid end kriitikast häiride ei lase, vaid näeb olukorras pigem huumorit, vahendab Entertainmentnews.

"Ma sain ikka kõvasti naerda," kommenteerib Quaid avalikkuse kommentaare. "Ma arvan, et see kriitika oli tegelikult imeline."

Oktoobris teatas 65-aastane filmistaar, et paneb leivad ühte kappi 26-aastase magistrandiga. Kihlus sõlmiti 39 aastase vanusevahe kiuste. "See tõesti ei häiri meid," räägib Quaid. "Iga inimene vaatab asju omaenda elu perspektiivist ning kommenteerib ka vastavalt isiklikule kogemusele. Ma ei suuda isegi vihastada," räägib näitleja.

"Ma pole sihilikult otsinud kedagi palju nooremat. Ma kohtusin Savoiega ühel äriüritusel ning meie suhe hakkas seal arenema. Sa ei saa kontrollida, kellesse armud."

Mehe sõnul ei tule armumine talle kergesti. "Armumine on minu puhul haruldane. Seega ma ei saa lubada mõndade inimeste arvamustel seda kontrollida," räägib Quaid. "Ma olen abielus olnud kolmel korral ning see kihlus on viimane. Ma tean, et on. Ma tunnen, et minu elus on päris partner."

Varasemalt on Quaid abielus kolm korda ning kasvatab 12-aastaseid kaksikuid. Ühtlasi on mehel 27-aastane poeg Jack abielust näitleja Meg Ryaniga.