Vain tutvustab end Tinderis nii: "Täiskasvanud ja vaba mees, lõbus ja avatud kaaslane. End lõpuks hästi sisse seadnud. Vajan oma ellu juurde armastust ja lõpuks muidugi ka kaaslast." Tutvustus veel jätkub, selle lõpetuseks on Peep avaldanud ka oma pikkuse – 187 sentimeetrit.

"Põhjus, miks üldse Tinderisse konto tehakse, on sama, miks ka mina seal olen," tunnistab Peep. Seda, on's ta enda kõrvale kellegi juba leidnud, ei söanda Peep avaldada. Küll aga ütleb, et veedab parasjagu hästi aega Budapestis: "See on lõbureis, tulin siia ka üht etendust vaatama."

Veidi enam kui aasta eest ütles Peep Krooni­ka­le, et on suhtes. Vainu nähti kordi koos ühe salapärase daamiga, hiljem juba jumestuskunstnik Reet Härmati seltsis.

Ligi kümne aasta eest lahutas Vain abikaasa Janest. Seda on ta pidanud oma elu suurimaks läbikukkumiseks. "Pärast lahutust saabus "kass", nagu ütlevad selle ängi kohta mehed. See on segu masendusest, kahetsusest, süütundest, kurbusest ja hirmust. Kui küsite, mis on mu kõige suurem kannatus olnud, siis see," ütles Peep aastate eest usutluses LP-le.