1. Anaconda


Tüdrukutebänd Anaconda oli küll tegev peamiselt 90ndatel, kuid veel tänagi mängitakse pidudes koosseisu vaieldamatut hitti "Ei soovi, et lahkuksid". Bänd läks laiali 2000. aastate alguses ning tänaseks tegelevad kõik kolm liiget hoopis teises valdkonnas, kes turunduses, kes ilumaailmas ning kes haldusfirma juhatuses.

2. Dynamint

Bänd sai alguse 2003. aasta lõpus, kui kõik kolm neiut olid osalenud projektis "Halley Superstaar", mille võitjatest koosseis kokku pandi. Bändi esimene lugu "Klubi paradiis" sai kohe palavalt armastatud hitiks, mida ka aastaid hiljem kõige paremini teatakse. Neius suutsid välja anda vaid 1 albumi kui kooli tõttu pidi koosseisust lahkuma Evelin Liivamägi. Kokku andis Dynamint välja 4 albumit, millest viimase 2006. aastal.

3. IceCream

Tütarlastebändi IceCream kuulusid Pille-Riin Karro, Helena Pruuli ning kolmanda liikmena eri aegadel Meri-Kris Jaama, Endla Vaher ja Anna-Liisa Rink. Bänd sai alguse 2001. aastal, mil vaid aasta hiljem avalikustasid ka oma läbi aegade kõige populaarsema laulu "Helista mulle mobiilile". Fännide kahjuks jäi populaarsus pigem üürikeseks ja juba 2004. aastal mingi lahku.

4. Suntribe

Tüdrukutebänd Suntribe esindas Eestis 2005. aasta Eurovisioni võistlusel, oma kõige tuntuma lauluga "Let's Get Loud". Saavutati 18. koht, kuid finaali ei jõutud. Bändi kuulusid Rebecca Kontus, Mari-Leen Kaselaan, Laura Põldvere, Jaanika Vilipo ja hiljem keelpillimängija Daana Ots. Peale ebaõnnestumist Eurovisionil otsustas koosseis laiali minna.

5. Click OK


Bändi Click OK liikmed olid Monika Sjomgina, Kariny Joala, Grete Rämmalit ja Kairi Sihiga. Oma üürikese koos oldud ajaga jõuti välja anda 1 album "Lase lõdvaks", mis ilmus 1998. aastal. Vaieldamatult kõige tuntumaks looks on "Psühhoterror", mida veel tänagi pidudel nauditakse.

6. Kuldsed lindid

Naistebänd Kuldsed Lindid tegutses aastatel 1997-2005 ning sinna kuulusid Speli Kõuhkna, Kristiina Randoja, Katrin Talmar, Ülle Õunap ja Külli-Katri Kirber. Koosseisu kõige populaarsemaks singliks osutus "Lõppenud on päevad".

7. Nightlight Duo

Ansambel Nightlight Duo tegutses aastatel 2001-2004, kuhu kuulusid vaid Tatjana Mihhailova ja Ly Lumiste. Nende kõige populaarsemaks lauluks osutus 2002. aastal Eesti Laulul esitatud "Another Country Song".

8. Neiokõsõ


Naistebänd Neiokõsõ tuli kokku 2004. aastal Eurovisioni lauluvõistluse jaoks. Koos avalikustatigi vaid üks singel "Tii", mis jäi esimeses voorus 12. kohale. Peale Eurovisionil ebaõnnestumist läksid Neiokõsõ liikmete teed lahku. Sinna kuulusid Anu Talu, Triinu Taul, Astrid Böning, Diana Põld ja Kadri Uutma.