Hukkunud kaskadööri perekonnale peab produktsioonifirma maksma nüüd 8.6 miljonit dollarit ehk 7.7 miljonit eurot surma põhjustamise eest ettevaatamatusest. Vastutus ja seega valuraha kohustus jagati ära produktsioonifirma Stalwart Films'i ja AMC vahel, vahendab TMZ.

Perekond soovis oma valu kompensatsiooniks saada tunduvalt suurema summat. Berneckeri ema Susan soovis oma leina leevendada 40-100 miljoni suuruse hüvitisega.

Saatuslikul päeval pidid kaskadöörid kukkuma seitsme meetri kõrguselt maja katuselt batuudi peale. John Bernecker kukkus pehmendusest mööda peaga vastu kõva maapinda ja suri vigastustesse kaks päeva hiljem.

Kaskadöör harjutas parasjagu võitlussteeni jaoks koos näitleja Austin Amelioga. Kohtudokumenditest ilmneb, et enne kukkumist puudutas Amelio kaskadööri, mis võis mõjutada tema kukkumise trajektoori.

"Oli miljon erinevat viisi, kuidas kukkumine võis veel halvasti lõppeda. Produktsioonifirma võinuks kulutada sada dollarit, et hankida veel pehmet maandumist," leidis advokaat."