1. Ryan Gosling and Eva Mendes


Armastatud näitlejad Ryan Gosling ja Eva Mendes suutsid seitse kuud oma esimese lapse peatset sündi täielikult salajas hoida. Laps nägi ilmavalgust 2014. aasta septembris, kuid maailmakuulsad vanemad ei ole veel tänaseni seda ametlikult kinnitanud. Sama kordus ka teise lapsega, mil rasedust varjati kuni päris viimase minutini.

2. Sandra Bullock


Näitlejanna esimene laps, poeg Louis, on adopteeritud. Kogu toiming möödus aga nii vaikselt, et 2010. aastal ei osanud keegi midagi isegi kahtlustada mitte. Kui ta 2015. aastal ka tütre Laila adopteeris teatas ta rõõmusõnumit alles pärast kolm aastat kestnud asjaajamisi.

3. Eddie Murphy


Näitleja ja koomik Eddie Murphy eitas enesekindlalt rasedust, kui toonane kallim Mel lapseootele jäi. Kahjuks tuli ühisele teekonnale hoopis kole lahutus, peale mida tütar 2007. aastal ilmavalgust nägi. Murphy küll vaidles lõpuni vastu, kuid isadustest siiski tõestas, et tema on Angeli isa.

4. Adele and Simon Konecki


Kuigi Adele lapseootus polnud eriline saladus, siis sündi suutis lauljanna edukalt varjata. Nimelt teatas ta 2012. aastal oma blogis, et ootab beebit, kuid hoidis kõik järgnevad kuud meediast eemale. Seetõttu ei saanud avalikkus lapse sünnist enne teada, kuni staar seda ise kõigiga jagas.

5. Hugh Grant


Hugh Grant sai kolm last vaid 15kuuse vanusevahega. Kaks last sündis Tinglan Hongiga ning üks Anna Ebersteiniga. Avalikkus ei teadnud, et Grant Ebersteini lapse isa on, kuni staar ise end aasta hiljem sünnitunnistusele isaks kirjutada lasi.

6. Heath Ledger


Kas teadsite, et Heath Ledger ja Michelle Williams said oma kolm aastat kestnud suhte jooksul tütre Matilda? Kahjuks suri näitleja traagiliselt vaid kolm aastat peale lapse sündi.

7. Orlando Bloom and Miranda Kerr


Näitleja Orlando Bloom ja modell Miranda Kerr said oma abielu jooksul poja Flynni, kelle sünnist avalikkus suurt midagi ei kuulnud. Ka tänaseni postitavad vanemad pojast väga harva pilte ning isegi siis on lapse nägu kaetud.

8. Anna Kournikova and Enrique Iglesias


Laulja ja endine sportlane üllatasid fänne oma kaksikute sünniga 2017. aasta detsembris. Enne seda polnud keegi näinud ühtegi märki, et perelisa oodata on.

9. Sacha Baron Cohen and Isla Fisher


Maailmakuulus paar on oma eraelu pingsalt salajas hoidnud. Ainuke vihje kolmanda lapse ootusele oli asjaolu, et Fisher lahkus filmist "Now You See Me 2". Lapse sünnist teatati 2015. aasta aprillis privaatsel kogunemisel.

10. Simon Cowell


Fännid olid leebelt öeldes jahmunud, kui Cowell 2013. aastal oma isadusest rääkima hakkas. Hiljem selgus, et varjamisel oli ka põhjus, sest laps oli sündinud Cowelli parima sõbra naisega.

11. Arnold Schwarzenegger


Legendaarse näitleja salabeebi on staaride ajaloo üks suurimaid skandaale. Avalikkus sai lapse olemasolust teada alles siis, kui poiss juba 20-aastane oli. Näitleja tunnistas, et oli lapse saanud pere teenija Mildred Baenaga, kuid on poega terve elu toetanud. Aus ülestunnistus lõpetas Schwarzeneggeri ja Maria Shriveri abielu.

12. Ellen Pompeo and Chris Ivery


Telesarja "Grey anatoomia" täht Pompeo ja abikaasa Ivery hoidsid oma teise lapse sündi täielikus saladuses, kuni näitlejanna 2014. aastal kaks kuud peale sündi teatas. Kas kolmanda lapse sünnist teatati 2016. aastal peale seda, kui laps juba ilmavalgust oli näinud.