Kolmekordse vanaemana sai Hattie omale kiirelt hüüdnimeks Tinderi-Vanaema, kui rääkis avalikult oma armastusest nooremate meeste ja suhterakenduse vastu, vahendab Fox News.

Esmakordselt sai avalikkus vanaemaga tuttavaks 2012. aastal ilmunud dokumentaalis, kus ta selgitas, et ei ole oma tegevust kunagi erakordseks pidanud. "Mulle meeldib armastus ja ma panen armastuse ja seksi kokku."

Enne suhterakendusest juhututtavate otsimist oli Hattie õnnelikult abielus ning laste ema, kes 50-aastaselt üksikuks jäi. "Ma olin 25 aastat abielus. See oli tõeline armastuse ja seksi kombinatsioon. Siis ma mõtlesin, et abiellun ja alustan kõigega uuesti otsast peale, kuid tegelikult nii ei läinudki. Ühel hetkel avastasin, et igatsen seksimist, mistõttu panin ajalehte kuulutuse. Siis meil internetti polnud, ma olin 55-aastane."

Hattie teab, et saab kohe esimese sekundiga aru, kas tal üldse on mõtet mehega suhelda. "Kui ta mind kohe käima tõmbab, siis kutsun ta endaga koju, mul on alati kena valgus, hea muusika ja meeldiv lõhn ootamas."

Kaasaegse kohtungumaailmaga tutvumine nõudis oma aega ning Tinderi-Vanaema sõnul oli kõige üllatavam meeste puhul, et nad räägivad vaid seda, mida naine kuulda tahab. "Nad ei ütle, kui tegu on üheöösuhtega."

Esmalt laadis proua omale rakenduse, et sealt oma ühte ja õiget leida. Ometi läks kõik vastupidi ja Hattie sai tuttavaks nii 18-aastast noormeeste kui ka 50-aastaste härradega.

Olenemata oma tohutust menust on Tinderi-Vanaema nüüd rakendusest loobunud, et lõpuks ometi elu õige mehega sisse seada. "Ma hakkan otsima seda, mida ma tegelikult tahan...ühte elukaaslast. Otsustasin, et kui jätkan lihtsalt noorte kuttidega väljas käimist, siis terve ülejäänud elu ma ainult seda tegema jäängi."

"Ma loodan, et leian inimese, keda saan austada, hinnata, armastada ja tunda, et olen armastatud. Kui mujal ja universum mind sellega õnnistab, siis olen südamest tänulik. Kui ei, siis pean hakkama mõtlema teispoolsusele."