Kuigi Jolie ja endine abikaasa Brad Pitt on juba ametlikult lahutatud, siis oma kuue lapse hooldusõigustes pole paar senini kokkuleppele jõudnud. Just sellega kaasnev stress on näitlejannale eriti rusuvalt mõjunud, vahendab Mirror.

Sõprade ja lähedaste sõnul kaotab maailmakuulus näitleja kiirelt kaalu ning on praegu juba ohtlikult alakaaluline. "Ta kaalub vaevu 45 kilogrammi," tunnistab staari sõbranna. "Keegi tema ümber ei mäleta, millal ta viimati ühe korraliku prae ära sõi."

Laste pärast võitleval emal on mõtteis kõik muu peale toidu. "Ta sööb ainult puuvilju. Tohutus koguses kohvi ja mõni harv amps proteiini on see, mis tema energiat üleval hoiab."

Sõbranna sõnul on kõige kurvem asjaolu, et näitlejanna ise peab sellist toitumist tervislikuks. "Näib, et toidu lõhn ja nägemine ajab tal südame pahaks, mis on juba kohtuga kaasneva stressi tõttu niigi ärritunud."

Väidetavalt on Jolie ainuke soov Hollywoodist eemale pääseda, et veidi puhata. Olenemata sellest on oma sõnaõigus ka Pittil, kes endise naise soovi lastega Euroopasse kolida on ära keelanud.