Kui arvestada, et pigem aasta või enamgi enamasti selliseid asju planeeritakse, siis 30 päeva tundub olematu aeg, et oma unistuste päev teoks teha. Miks olid osalised nõus? Kaks paari selgitasid!

Veiko ja Veronika ei olnud välja mõelnud, kuidas abielluda ja kuna ka raha ei olnud, tundus saate üleskutse neile äge. "Me tegime mitte-traditsioonilise pulma, valisime Viikingite küla," räägivad nad, olles ka ajakirjanike ette saabunud väga mitte sugugi klassikalistes pulmarõivastes.

Nad usuvad, et õnneliku abielu saladus on üksteise täielik mõistmine ja toetamine.

Glamuurse maapulma korraldanud Katrin ja Egert, kes on ka Podcasti "Täitsa pekkis" loojad ja vedajad, tunnistavad, et just naise algatusel nad saatesse sattusid. "Läksime, sest Kats üks hetk otsustas, et meil on liiga vähe väljakutseid;" muigas Egert Kroonikale

"Tegelikult olen terve elu olnud tõsieluseriaalide fänn ja mõtkesin, et miks mitte. Olin emaga Kreekas, kui teada sain, et saime saatesse. Ema ütles, et tema sinna pulma siis ei tule," muigab Katrin.

Kuidas nende pidupäeva plaanimine läks ja kas "jah" sõna sai öeldud, nagu tarvis, näed juba alates homsest kolmapäeviti kell 20.00