35-aastane O'Connor töötas varem hotellides koristajana, tänu millele märkas ta ainukordselt võimalust, millest keegi seni veel kinni ei olnud haaranud, vahendab Mirror.

Kannapealt töölt lahkunud ema avas enda firma Fantasy Clean, mille põhiline teenus on endiselt koristamine, kuid ootamatu kiiksuga. Nimelt teeb O'Connor tavapäraseid toimetusi kas täiesti paljalt või ainult aluspesus.

Kuna selline teenus võib viia ka ebameeldivate kokkupuudeteni, siis on O'Connor klientidega paika pannud kindlad reeglid, mida mingil juhul rikkuda ei tohi. "Mingit katsumist, pildistamist või "lisandeid" ei ole. Ma lähen lihtsalt kohale, teen oma töö ära ja lahkun."

Enne uue kliendiga lepingu sõlmimist teeb O'Connor neile ka põhjaliku taustakontrolli ja kahtlase mainega inimesed sorditakse kohe välja.

Ihualasti koristamisel on tunnihind veidi üle 113 euro. Palja ülakehaga koristamisel peab klient maksma veidi üle 101 euro. Aluspesus või seksikas koristaja riietuses töötamisel on tunnihind veidi üle 89 euro.

Selline teenus on tänapäeval veel üsna haruldane nähtus, mistõttu võtab klientidel temaga harjumine aega. "Esimesed külastused on veidi piinlikud, kuid O'Connoriga juba veidi tutvudes harjuvad nad kiiresti."

Muidugi on naisel ka abikaasa, 39-aastane Rob, kes naise mõtet alguses kuidagi uskuda ei suutnud. "Nüüd on ta sellega harjunud."

Kuna naine reklaamib oma äri Facebookis, siis on sinna ilmunud ka palju kommentaare ja kõik ei ole sugugi julgustavad. "Ma arvan, et seadus peaks sellisesse asja sekkuma ja sellise rõveduse keelustama," leiab üks. "Ta on miinimumpalga mõiste täielikult ümber keeranud, tubli töö," kiidab teine takka.

Tulevikus plaanib O'Connor oma äri laiendada ja lisaks endale veel nii mehi kui naisi koristama palgata.