32-aastane staar toimetati pühapäeva hommikul haiglasse just kahtlaste postituste tõttu, mida Johnson oma sotsiaalmeedia lehel jaganud oli, vahendab Mirror. Ametnike kõige suurem hirm oli, et Johnson võib endale tahtlikult viga teha, kuid õnneks ei leitud mehe kehalt ühtegi vigastust.

Mõni tund peale haiglasse jõudmist lohutas Johnson oma fänne sotsiaalmeedias, kuhu kirjutas, et temaga on kõik korras. "Minuga on kõik hästi. Kõik on korras, ma armastan teid."

Los Angelese politsei selgitas, et nendeni jõudis kõne, mille kohaselt ähvardas nimetatud meesterahvas endalt elu võtta. Sarnase kõne sai politsei ka reedel, mil Johnsoni sõbrad tundsid muret samuti Instagramis nähtud pildi tõttu. Staar oli pildistanud uksele riputatud köit, mida saatis mitmetähenduslik lause: "Kõik saab korda." Ametnike hinnangul ei ole mees siiski ei endale ega teistele ohtlik.

Alles esmaspäeval arreteeriti staar süüdistustega, mille kohaselt oli ta sisse murdnud oma endise tüdruksõbra Annalise Mishleri koju ning tema vastu ka rusikaid tõstnud. Staar ise on kõik eitanud.

Suurbritannia inimeste tundlikus selliste postituste vastu on eriti terav peale hiljuti endalt elu võtnud Caroline Flacki traagilist lahkumist. Tegemist oli juba kolmanda tõsielusaatest tuntud näoga, kes viimaste aastate jooksul ise oma elu lõpetas.