"Hea, et minu kontsert ja Eesti Laul ikka toimusid," ütleb lavalegend Kroonikale.

Reisi ärajääamise pärast Veski aga ei kurvasta: "Ega Egiptus kuhugi ei kao. Aga kui üritused hakkavad ära jääma... See tekitab muret, sest meil on erinevaid üritusi igale nädalale planeeritud. Samas - kui jäävad ära, siis jäävad ära."

Veski mainib, et artistina peab ta igal ajal oma tervist hoidma ja on vaktsineeritud ka gripi vastu. "Meie peseme Bennoga alati käed puhtaks ja kallistama nüüd küll kedagi ei kipu. Näiteks Moskvas käisin kõijal kinnastega ja niisama rahvarohkest kohast mind ei leiagi."

"Võin öelda, et oleme ka toitu koju varunud. Näiteks tatrad ja tangud on valmis. Mõned veeanumad ja konservid on ka ostetud. Siiski mingit paanilist kokkuostmist me pole teostanud. Tõsi, homme lähme küll Bennoga liha varuks ostma, sest ainult makarone ja tangu ei tahaks süüa."

Anne joob igapäevaselt küüslauguteed ja hommikul paneb pool sidrunit klaasi vee sisse. Oma karjääri jooksul on Veski olnud kahel korral pikemalt haige. Üks haigestumine on tal eredalt meeles: „Lennukid on kõige jubedamad kohad, sest seal on kõik viirused õhus. Kord, kontserdile sõites ma kohe tundsin, et keegi istub mul kurgus mandlite peal ja hakkab vaikselt krabistama. Pidin kontserdi ära tegema, kuid kolm kuud oli kuiv köha ja tundsin end väga halvasti."