Gwyneth Paltrow omapärast brändi Goop kritiseeritakse tihti erinevatel põhjustel, vahendab Fox News. Kuigi seni on emotsioone tekitanud veidrad tooted, mida firma müüb, siis nüüd on kõige teravamalt fänne nõelanud Paltrow turunduslikud võtted.

Staar postitas sotsiaalmeediasse pildi, mis seni ohtrate kritiseerivate kommentaaride tõttu kustutatud on. Pildil oli näitlejanna ise, valge pluusi, seeliku ja tennistega. "Enamuse ajast leiate GP kandmas paari tenniseid, mistõttu oleme loonud traditsiooni panna iga aasta kokku värske tennisejuhise. Olge valmis tõsisteks vahemaadeks(jookse, ära kõnni)," seisis postituse pealkirjas.

Ei läinud minutitki, kui postituse alt juba hulgaliselt tigetaid kommentaare leidis. Näitlejat nimetati kurdiks ning vastutustundetuks, et ta praegusel ajal disaineritele reklaami teeb.

Seelik, mida Paltrow pildil kandis, maksab 450 USA dollarit, pildil olnud tennised maksavad 425 dollarit. "Me oleme keset ülemaailmset pandeemiat ja sa arvad, et keegi tahab osta su koledat 450 dollarit maksvat seelikut," torkas üks fänn vihaselt. Mitmed nõudsid, et Goop olukorda tundelisemalt suhtuks, sest paljud on sunnitud kodudes karantiinis olema või ei saa tööd teha.

Näib, et bränd võttis fänne kuulda ning kustutas skandaalse pildi ja postitas selle asemel hoopis mediteerima suunava klõpsu.