The Sun kirjutab, et paar hülgas oma senise kodu ja eralennuga lennati Vancouverist Los Angelesse. Staaride mekana tuntud Hollywood jääb nüüd nende ja pisipoja Archie püsivaks koduks. Üks allikas viitas: "Harry ja Meghan jätsid Kanada püsivalt maha. Piiride sulgemine hakkas pihta ja nad pidid tegema valiku."

Allikas lisas, et plaan kolida oli ammu kavas. Paar mõistis, et Kanada neile ei sobi. "Neil on Los Angeleses palju toetust ja seal on ka produtsendid ja agendid. Meghanil on seal ohtralt sõpru ja loomulikult tema ema Doria."

Meghanil on suur soov end taas meelelahutustööstuses tõestada. Juba mõnda aega on levinud kuulujutud, et Markle hakkab peale lugema mõnda uut Disney projekti ning nüüd on see info ka kinnitatud ning teada on kuupäev, mil me seda esmakordselt näha ja kuulda saame. Nimelt teatas Disney Twitteri vahendusel, et sarja "Pintsaklipslased" endise näitlejatari, Meghani häält saame juba käesoleva aasta 3. aprillil kuulata Disneynature'i elevantidele pühendatud uues loodusfilmis "Elephant".