TV3 uudistesaade "Duubel" teatas eile, et nendega liitub uus saatejuht. Tema nime aga kohe välja ei öeldud. Nüüd on tema identiteet avalikustatud.

Liis Lusmägi on kogenud nii tele-kui ka raadiotegijana, viimastel aastatel on ta ametis olnud raadiojaama Star FM saatejuhina. Peale selle on ta juhtunud ka "Terevisiooni". Meedias on Liis töötanud kokku 18 aastat ning tunnistab, et selles vallas on alati midagi uut õppida.

"Kindlasti leidub minus seda püssirohtu, et veel vähemalt sama pikalt jätkata ning reetlinnalikult ekraanil särada. Enamjaolt olen ju teles ning raadios teinud otse-eetrit ning see kogemus on väga suureks plussiks! See annab oskuse ootamatutele olukordadele kiiresti reageerida – kas siis juhtub tehnikaga midagi või ei jõua intervjueeritav õigeks ajaks kohale. Kõike võib juhtuda! Mulle meeldib, et telesaade on meeskonnatöö ning ka seda toetab minu senine kogemus meedias," räägib Lusmägi.

Lusmägi sõnas, et mõtles pakkumisele mitu päeva ning on suur Taavi ja Jürgeni fänn.

Lusmägi sõnul oli just pere see, kelle lõppvastus oli kõige olulisem.

"Mu abikaasa on väga toetav ning ta arvas, et need mõned õhtud nädalas, mil mina hiljem koju tulen, saavad nemad veeta seikluslikult nagu kolm musketäri. Kuna meie peres olen mina see karm lapsevanem, siis ma tean, et neil saab olema väga lõbus - saavad näiteks õhtust süüa hoopis televiisori ees, mitte köögis; või saab toa koristamisest eemale hiilida või vaadata multikaid lubatust kauem. Tähtis on vaid see, et võimalusel jõuaksin laste uneajaks koju - meil on traditsioon üheskoos unejutte lugeda."