Laulja ütles fännidele, et ta nakatus viirusesse, kuna ignoreeris valitsuse korraldusi ja käitus hoolimatult, kirjutab BBC. Järgnevas postituses ta küll tunnistas, et see oli nali, aga selgitas, et tema kavatsus oli viiruse osas teadlikust tõsta.

Aga nüüdseks kustutatud nali tegi aga tagasilöögi, kuna paljud tema 1,9 miljonist jälgijaskonnast ütlesid, et selline nali oli kohatu.

"Kuidas sa saad sellist nalja teha, kui olukord on praegu väga tõsine. See on väga pettumustvalmistav," ütles üks fänn.

Lõuna-Korea oli üks esimesi riike, mida tabas koroonaviiruse laine, ja seal on praeguseks surnud umbes 165 inimest.

Kim Jaejoong, kes on bändide HYJ ja TVXQ liige, kirjutas, et tahab siiralt oma solvava postituse pärast vabandust paluda, ning selgitas, et tunneb hirmu, et koroonaviiruse järgmine laine võib juba teda ennast mõjutada.

"See ei olnud õige, ma tean seda," kirjutas Jaejoong. "Ma tahtsin lihtsalt jagada sõnumit, et me peaksime riskidest teadlikult olema, et kahjusid vähendada. Ma tunnen hirmu, et tuleb teine ja ka kolmas koroonaviiruse laine, mis on põhjustatud välistest tegevustest ja lähikontaktist."

Mees lisas: "Me peame kõike valvsad olema. Ma tahan öelda inimestele, kes ei hooli viirusest: palun pange tähele ja ärge jääge haigeks."

34-aastane laulja, kelle pärisnimi on Kim Jae-joong, on korduvalt naljadega liiale läinud. Eelmise aasta 1. aprilli teeskles ta kontserdi ajal minestamist ning teatas fännidele ekslikult oma pulmaplaanidest.